Radar en laser detector inbouwen in Helmond

Rijden met een radar is autorijden met voorkennis, want met de radar weet u precies wat u onderweg te wachten staat. En wat niet. Dat rijdt wel zo relaxed.

Op het gebied van radardetectie en lasershields bieden wij u een aantal mogelijkheden waarvan wij u er graag enkele laten zien.

Wilt u meer informatie over radardetectie en lasershields neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wettelijk toegestaan is op het gebied van lasershields en radardetectie.

Wij kunnen voor u radar en laser detector inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: ritten administratiesignaleringsverlichtingGPS.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.