Trekhaak monteren in Helmond

Het gebruik van de auto wordt steeds veelzijdiger, zowel zakelijk als voor privégebruik. Op vakantie met de caravan, erop uit met de fietsen achter de auto, of grote (verhuis)klussen. De trekhaak is dan een onmisbaar accessoire. Wij bieden voor elk autotype een geschikte trekhaak: voor de kleinste compact car tot de meest luxueuze SUV.

Wij kunnen diverse soorten trekhaken en kabelsets leveren en monteren:

Vaste trekhaken: De standaard trekhaak is een integraal geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Wegklapbare trekhaken: De wegklapbare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegklapbare en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering.

Afneembare trekhaken

  • Horizontaal:De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.
  • Verticaal: Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd.
  • Diagonaal: De diagonaal afneembare trekhaak heeft het gebruikersgemak van de horizontaal afneembare haak en de optische voordelen van de verticaal afneembare trekhaak. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Na demontage van de kogel blijft de trekhaak gedeeltelijk zichtbaar.

Kabelsets

  • 7-polige: Het bekende en veelgebruikte 7-polige systeem geeft alle elektrische basisfuncties van de auto door. Deze kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers. De 7-polige kabelset wordt standaard voorzien van een verplichte mistlampaansluiting.
  • 13-polige: Wanneer er extra functionaliteiten voor de caravan of trailer nodig zijn, is de 13-polige kabelset leverbaar om alle benodigde connecties te kunnen maken. De 13-polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor stroom aansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijdverlichting.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Trekhaak montage

Malex is een specialist in het monteren van trekhaken en afneembare trekhaken op uw auto. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto zijn er meerdere mogelijkheden voor een trekhaak. Gebruiksgemak en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Als merkonafhankelijk bedrijf kunnen wij elk merk trekhaak monteren.

Wij kunnen voor u een trekhaak monteren. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: verlichting,radio/navigatie,parkeersensoren.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.