Signaleringsverlichting inbouwen in Helmond

Malex Automotive geeft indien gewenst advies als het gaat om signaleringsverlichting. Wij zijn op de hoogte van de regelgeving en richtlijnen. Graag maken wij met u een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen beteken.

Markeerlichten, flitslampen, werk- en floodlichten, daksets en zwaailichten zijn onder andere signaalverlichtingen. Zwaailichten worden gebruikt door werkverkeer of door overheidsinstanties zoals de politie of de brandweer. Maar zwaailichten worden ook gebruikt in de agrarisch sector voor op tractoren of andere grote voertuigen.
Zwaailichten worden meestal boven op het voertuig geplaatst zodat de zwaailichten goed zichtbaar zijn voor andere mensen.

Het installeren van zwaailichten op uw voertuig is geen probleem. Wij hebben hiermee ervaring en kunnen u hierbij helpen.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen voor u signaleringsverlichting inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan:rittenadministratieGPS,radar en laser detectorverlichting.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.