Caravan reparatie in Helmond

Voor alle schade of onderhoud aan uw caravan of camper kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel van alle merken caravans en campers. D.m.v. de nieuwste technieken kunnen wij kosten besparende reparaties uitvoeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor profesioneel herstel van deuken en krassen, schadeherstel van polyester en kunstof beplating en natuurlijk grote schades zoals aanrijdingschade of hagelschade.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Pack keuring

Deze Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring (PACK) is gericht op alle vitale onderdelen, zoals koppeling, remmen chassis, banden, schokdempers, verlichting en signalering. De inspectie mag enkel uitgevoerd worden door een Focwa gecertificeerde keurmeester, waardoor u gegarandeerd ben van uitgebreide vakkennis. Een essentieel verschil met de grote of kleine beurt, is dat bij de PACK keuring niet gerepareerd, gesmeerd of afgesteld wordt. Uiteraard informeren wij u over eventuele mankementen en bieden wij u de mogelijkheid om deze te repareren, waardoor uw caravan/vouwwagen alsnog goedgekeurd kan worden. Na goedkeuring ontvangt u een keuringsrapport en een PACK-sticker op uw caravan of vouwwagen, ten teken dat deze aan alle eisen voldoet.

Keuring verplicht?

De PACK is in veel opzichten de APK van de caravans en vouwwagens. In belangrijk verschil is dat de PACK zelf niet wettelijk verplicht is. Het is echter wel verplicht dat uw caravan of vouwwagen voldoet aan alle wettelijken normen van verkeersveiligheid. Door het uitvoeren van de inspectie heeft u dus bewijs dat uw caravan/vouwwagen volledig in orde is.
Daarnaast is bij steeds meer verzekeringsmaatschappijen het vereist dat u regelmatig een keuring laat uitvoeren.

Neem direct contact met ons op, of maak een online afspraak.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.