Schadeherstel

Voor schadeherstel van uw Mercedes-Benz of ander merk kunt u met ons een afspraak maken. We doen zowel het herstel van autoschade als glasschade. Indien u verzekerd bent bij een van de volgende verzekeraars kunnen we u direct helpen:

  • BOVAG
  • Bovemij
  • Polis Direct

Als u de autoverzekering bij een andere maatschappij heeft kunnen we u ook nog altijd helpen. Ons zusterbedrijf Autoschade Mosman kan u dan verder helpen.

Wij hopen dat u hem nooit nodig heeft, maar het is wel verstandig om hem in uw auto te hebben. Om het gemakkelijk te maken vindt u hier het Europees Schadeformulier.

Ook als u niet verzekerd bent kunnen we u natuurlijk helpen. Als BOVAG lid is uw auto bij ons in ieder geval in goede handen!

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.