Mercedes-Benz bedrijfswagen

Mercedes-Benz behoort tot een van de bekendste automerken ter wereld, dit mede door de hoge kwaliteit van haar bedrijfswagens. De perfectie naar kwaliteit, design en de nieuwste technologie ziet u terug in de modellen, bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito.

De bedrijfswagens van Mercedes-Benz hebben een professionele uitstraling en staan bekend om hun veelzijdigheid. Voor elke ondernemer is er de juiste Mercedes-Benz bedrijfswagen.

Wij zijn de onafhankelijke Mercedes-Benz specialist in de regio Helmond, Deurne & Gemert. En daarmee het vertrouwde adres, ook voor ander onderhoud en reparatie, evenals autoschade. Als lid van de Bovag bent u tevens verzekerd van kwaliteit en vakmanschap bij ons.

Met regelmatig onderhoud en/of reparatie met originele Mercedes-Benz onderdelen, wordt het risico op dat u stil komt te staan aanzienlijk kleiner.

Indien tijdens een onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd worden, dan krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgave en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagen kopen/leasen?

Wilt u een Mercedes-Benz bedrijfswagen aanschaffen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de opties met u kunnen bespreken.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00