GPS inbouwen in Helmond

Wilt u een GPS systeem in uw auto laten zetten, of een carkit laten inbouwen? Bij Malex Automotive kunt u terecht voor de aanschaf en inbouw van deze apparatuur. Mooi weggewerkt achter uw dashboard, zonder kabels en met de garantie dat het goed bebeurt. Wij zijn immers gespecialiseerd in GPS instaleren.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u uw oude autoradio laten vervangen voor een splinternieuwe autoradio? Of wilt u een GPS systeem in uw auto laten zetten, of een carkit laten inbouwen? Naast de verkoop van autoradio’s, navigatiesystemen en carkits kunnen wij deze apparatuur ook voor u inbouwen. Mooi weggewerkt achter uw dashboard, zonder kabels en met de garantie dat het goed gebeurt. Vraag naar de mogelijkheden bij ons voor een passend advies!

Wij kunnen voor u GPS inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: radio/navigatiecarkitradar en laser detectoren.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.