Autoalarm inbouwen in Helmond

In Nederland wordt iedere 16 minuten een auto gestolen. Bovendien wordt er iedere minuut van de dag in een auto ingebroken.
Door verzekeraars worden hierdoor eisen gesteld aan de beveiliging van voertuigen tegen diefstal. De verzekeraar zal dan een SCM gekeurd beveiligingssysteem eisen.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Autoalarm installeren

• Professionele montage:  20 jaar ervaring in montage, technische ondersteuning en ontwikkeling.

• Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten/gerenommeerde de merken zoals Defa en Cobra

• Wij werken zo veel mogelijk “uit het zicht “ het enige wat u ziet van de inbouw is de controleled en de SCM goedkeuringssticker op de achterruit.

Er zijn meerdere gekeurde systemen verkrijgbaar en deze zijn in verschillende klassen ingedeeld.
Na montage door onze SCM/VBV gecertificeerde monteur overhandigen wij u een SCM/VBV-certificaat met de gemonteerde klasse daarop vermeld.

Wij kunnen voor u een autoalarm inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: bearlock.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

SCM beveiligingsklassen

De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft een indeling gemaakt van de verschillende beveiligingsklassen die er zijn. Beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van de SCM krijgen een certificaat

 • SCM Klasse 1 (startonderbreker): Een elektrisch systeem met ten minste een dubbele automatisch inschakelende blokkering: een onderbreking van de startmotor en een andere, extra blokkering, meestal op de brandstofvoorziening. Het systeem bevat geen inbraakdetectie en geen alarmering. Bij voertuigen die af-fabriek al zijn voorzien van een goedgekeurde startblokkering werkt deze op het motormanagement.
 • SCM Klasse 2: Een automatisch inschakelende dubbele blokkering (net als SCM Klasse 1), aangevuld met een inbraakdetectie met alarmering (sirene).
 • SCM Klasse 3: Naast de beveiliging van SCM Klasse 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening.
 • SCM Klasse 4 en 5: Een SCM Klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een SCM Klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij een klasse 5 systeem het voertuigvolgsysteem wordt geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij klasse 4 systemen geactiveerd door een bewegingsensor of na een diefstalmelding van de eigenaar. Dit resulteert in de volgende klassenindeling:SCM Klasse 4:
  SCM Klasse 1 + Voertuigvolgsysteem
  SCM Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat niet geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm
  SCM Klasse 5:
  SCM Klasse 3 + Voertuigvolgsysteem dat wel geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm

Wij kunnen voor u een autoalarm inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: bearlock.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.