Carkit inbouwen in Helmond

Een handsfree systeem oftewel carkit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de auto. In eerste instantie natuurlijk om op een verantwoorde en veilige manier telefoongesprekken te kunnen voeren maar zeker ook wegens de inmiddels niet misselijke bekeuring van € 239.- (incl. administratie kosten) bij niet handsfree bellen in de auto.

Alleen al het risico op een bekeuring maakt de keuze voor een carkit eigenlijk eenvoudig.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Carkit inbouwen

De keuze voor welke carkit is een heel ander verhaal. Wilt u enkel en alleen handsfree kunnen bellen of wilt u ook muziek beluisteren via de carkit. En zo ja, via wat voor soort geluidsdrager dan? Hoe wilt u de carkit het liefst bedienen? Via touchscreen, een afstandsbediening of zelfs uw stem? Wilt u de carkit ook gebruiken voor navigatie en E-mail? Dit zijn slechts enkele vragen die kunnen opkomen bij de keuze voor een carkit.

Wij adviseren u graag, neem daarom direct contact met ons op.

Wij kunnen voor u een carkit inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: cruisecontrolcamerasystemenparkeersensorenradio/navigatie.

Vragen?

Wij helpen u graag.

Tel: 0492 – 52 60 60 

Mail: info@malex-automotive.nl

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 – 18.00
zaterdag      09.00 – 13.00

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op info@malex-automotive.nl of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Betrouwbaar advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.