Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.

Reparatie en onderhoud Mercedes-Benz Helmond e.o.


Mercedes-Benz

Malex Automotive  Helmond is het BOVAG adres voor het onderhoud en reparatie van uw Mercedes-Benz in de regio Zuidoost-Brabant. Evenals voor reparaties, groot of klein. Onze grote klantenkring is vooral te vinden in Helmond en de nabijgelegen plaatsen Gemert, Mierlo, Deurne, Beek & Donk, Geldrop, Nuenen en Aarle-Rixtel en Lieshout.

Vooraf maken we met u heldere en duidejke afspraken over de onderhoudskosten en reparatiekosten., Dan weet u waar u mee af bent. En die kosten zijn zeker marktconform, aangezien wij een onafhankelijke garage zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Of u nu een Mercedes A-klasse of een Mercedes G terreinwagen heeft: u kunt bij ons terecht. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we als garagebedrijf dan ook lid van de BOVAG.

Onderhoud Mercedes-Benz

Onderhoud van uw auto is van groot belang, omdat zo grote reparaties en daarmee grote reparatiekosten vermeden kunnen worden. U kunt bij ons dan ook terecht voor een kleine of grote beurt van uw Mercedes, zodat u met een gerust gevoel de weg op kunt. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het vervangen van de volgende Mercedes onderdelen:

 • Accu auto’s
 • Banden
 • Roetfilters
 • Luchtfilters
 • Brandstof filters
 • Remblokken en remschijven
 • Distributieriemen
 • Schokdempers

Ook verversen en vervangen wij motorolie en koelvloeistof, zodat de motor van uw auto in goede conditie blijft. Uiteraard kan uw auto nog altijd kapot gaan. Voor alle reparaties kunt u dan bij ons terecht. We weten hoe vervelend het is als uw Mercedes stuk is, dus we trachten de reparatie zo spoedig mogelijk uit te voeren. Zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Hieronder een greep uit auto reparaties die we voor u kunnen verrichten. Reparatie of vervanging van o.a.:

 • Waterpompen
 • Defecte verwarming
 • Dynamo
 • Spruitstukken
 • Defecte startmotor
 • Kapotte radiateur
 • Uitlaten
 • Versnellingsbak/transmissie

Ook voor ingewikkelde reparaties zoals cilinder koppen vlakken of het vervangen van een hele motor draaien wij onze hand niet om. Bij Malex Automotive bent u ervan verzekerd dat onderhoud en reparatie aan uw Mercedes vakkundig en goed wordt uitgevoerd. De gekwalificeerde automonteurs, de goed uitgeruste en nette werkplaats met geavanceerde apparatuur van o.a. Xentry en gereedschap staan daar garant voor. Ook voor een APK keuring van uw Mercedes kunt u bij ons terecht als all-round Merecedes specialist.

Na elke reparatie of onderhoudsbeurt aan uw Mercedes-Benz vullen wij het digitaal onderhoudsboekje voor u in! U krijgt een uitdraai mee naar huis.

Persoonlijke pechhulp/haal en breng service

We halen u en uw auto tot slot op met onze autoambulance als u met uw auto pech hebt, en dat doen we ook als u uw auto voor reparatie en onderhoud bij ons brengt en niemand kan u naar huis brengen.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Betrouwbaar advies

advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

advies

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

advies

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.