Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.

Kleine en grote beurt Mercedes-Benz


Kleine of grote beurt Mercedes-Benz nodig? Wij zijn de onafhankelijke Mercedes-Benz specialist in de regio Helmond, Deurne & Gemert. En daarmee het vertrouwde adres, ook voor ander onderhoud en reparatie, evenals autoschade. Als lid van de Bovag bent u tevens verzekerd van kwaliteit en vakmanschap bij ons.

Kleine beurt Mercedes-Benz

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt worden alle vitale functies en onderdelen van de auto gecontroleerd. Komen daar gebreken bij aan het licht die buiten de werkzaamheden van de kleine beurt vallen, dan worden deze in overleg vervangen of gerepareerd. Vooraf krijgt u een prijsopgave, zodat u weet wat de kosten bedragen. Vaste onderdelen van de kleine beurt zijn o.a.: oliefilter vervangen, olie verversten en het op peil zetten van alle andere vloeistoffen (denk aan ruitenspoeiervloeistof, koelvloeistof, etc.)

Grote beurt Mercedes-Benz

Tijdens de grote onderhoudsbeurt controleren wij de gehele auto. Komen daar gebreken bij aan het licht die buiten de werkzaamheden van de grote beurt vallen, dan worden deze in overleg vervangen of gerepareerd. Vooraf krijgt u een prijsopgave, zodat u weet wat de kosten bedragen. Vaste onderdelen van de grote beurt zijn o.a.: alle filters, motorolie verversen, bougie's en het op peil zetten van alle andere vloeistoffen (denk aan ruitensproeier vloeistof, koelvloeistof, etc.) 

Petronas

Welke motorolie?

Met de juiste motorolie levert uw motor onder alle omstandigheden de beste prestaties. Daarom werken wij met olie van Petronas (5w40 en 10w60). Wij hebben voor deze olie gekozen omdat deze olie hoge slijtage aan de distributieketting voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw auto voorzien is van de juiste olie.

 

Na elke reparatie of onderhoudsbeurt aan uw Mercedes-Benz vullen wij het digitaal onderhoudsboekje voor u in! U krijgt een uitdraai mee naar huis.

Bij het laten uitvoeren van een kleine of grote onderhoudsbeurt bieden wij de APK-keuring gratis aan!

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Betrouwbaar advies

advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

advies

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

advies

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.