Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.

GPS inbouwen in Helmond


Mercedes E coupe 01Wilt u een GPS systeem in uw auto laten zetten, of een carkit laten inbouwen? Bij Malex Automotive kunt u terecht voor de aanschaf en inbouw van deze apparatuur. Mooi weggewerkt achter uw dashboard, zonder kabels en met de garantie dat het goed bebeurt. Wij zijn immers gespecialiseerd in GPS instaleren.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u uw oude autoradio laten vervangen voor een splinternieuwe autoradio? Of wilt u een GPS systeem in uw auto laten zetten, of een carkit laten inbouwen? Naast de verkoop van autoradio’s, navigatiesystemen en carkits kunnen wij deze apparatuur ook voor u inbouwen. Mooi weggewerkt achter uw dashboard, zonder kabels en met de garantie dat het goed gebeurt. Vraag naar de mogelijkheden bij ons voor een passend advies!

Wij kunnen voor u GPS inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: radio/navigatie, carkit, radar en laser detectoren.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Betrouwbaar advies

advies

Onze mensen hebben de juiste kennis in huis om een betrouwbaar advies te geven.

Professionele inbouw

advies

Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en komen niet voor verrassingen te staan.

Uitstekende service

advies

Flexibiliteit is onze kracht. Wij staan graag voor u klaar en wij hebben ook een gratis haal- en breng service.