Radio en navigatiesysteem inbouwen in Helmond


radio-nav 200pxHet kiezen voor een radio of gecombineerd navigatiesysteem is geen gemakkelijke keuze. Wilt u enkel en alleen radio/cd luisteren of wilt u ook handsfree kunnen bellen? Of wilt u ook muziek afspelen via USB, en wilt u die USB aansluiting dan op de radio of liever in het dashboardkastje? Dit zijn slechts enkele vragen die kunnen opkomen bij de keuze voor een systeem. Bij Malex vindt u top merken op het gebied van auto Hi-Fi, maar u kunt ook terecht voor een uitgebreide collectie auto navigatie systemen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor DAB+ de toekomst op autoradio gebied.

DAB+ inbouwen

DAB is al sinds de jaren 80 in ontwikkeling. Met het nieuwe, geavanceerdere DAB+ gaat daar verandering in komen, want zoals gezegd zal DAB+ FM volledig gaan vervangen en wordt DAB+ dus de nieuwe standaard in de ether. Een duidelijk voordeel van DAB+ is dat de landelijke dekking voor de meeste stations op termijn met DAB+ groter zal zijn dan nu met FM (per 1 september 2013 tenminste een landelijke dekking van 40% en over vier jaar volledige landelijke dekking). Hieronder nog wat voordelen van DAB+ ten opzichte van FM op een rijtje:
+ Betere ontvangst
+ Betere geluidskwaliteit (geen gekraak en/of ruis meer)
+  Nooit meer zoeken naar de juiste frequentie je hoeft de zender maar één keer in te stellen,                                                                         
+ Groter aanbod van zenders
+ Mogelijkheid om extra informatie mee te zenden (beeld en tekst)

Mocht u vragen hebben of advies willen inwinnen over onze navigatie systemen neem dan gerust contact op met ons op.

Wij kunnen voor u een radio en navigatiesysteem inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: camerasystemen, carkit, cruisecontrol, parkeersensoren.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

navigatie mercedes-e                        

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Kom langs