Radar en laser detector inbouwen in Helmond


radar 200pxRijden met een radar is autorijden met voorkennis, want met de radar weet u precies wat u onderweg te wachten staat. En wat niet. Dat rijdt wel zo relaxed.

Op het gebied van radardetectie en lasershields bieden wij u een aantal mogelijkheden waarvan wij u er graag enkele laten zien.

Wilt u meer informatie over radardetectie en lasershields neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wettelijk toegestaan is op het gebied van lasershields en radardetectie.

Wij kunnen voor u radar en laser detector inbouwen. Ook voor andere inbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan: ritten administratie, signaleringsverlichting, GPS.

Contact

Wilt u meer weten? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons 0492-526060. We zijn u graag van dienst als het gaat om onderhoud, reparatie en keuring van uw voertuig!

radarcontrole

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Kom langs