signaleringsverlichtingMalex Automotive geeft indien gewenst advies als het gaat om signaleringsverlichting. Wij zijn op de hoogte van de regelgeving en richtlijnen. Graag maken wij met u een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen beteken.

Markeerlichten, flitslampen, werk- en floodlichten, daksets en zwaailichten zijn onder andere signaalverlichtingen. Zwaailichten worden gebruikt door werkverkeer of door overheidsinstanties zoals de politie of de brandweer. Maar zwaailichten worden ook gebruikt in de agrarisch sector voor op tractoren of andere grote voertuigen.
Zwaailichten worden meestal boven op het voertuig geplaatst zodat de zwaailichten goed zichtbaar zijn voor andere mensen.

Het installeren van zwaailichten op uw voertuig is geen probleem. Wij hebben hiermee ervaring en kunnen u hierbij helpen.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laat ons u terugbellen

Wilt u liever uw wensen, vragen of opmerkingen telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door ons terugbelformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Vragen?

Wij helpen u graag. 

Tel: 0492 - 52 60 60 

 

Bereikbaar tijdens onze openingstijden:

ma t/m vr   08.00 - 18.00
zaterdag     09.00 - 13.00

Kom langs